Tickets & Bezoek

MaterialDistrict Utrecht bezoeken

Met 125 exposanten, een tentoonstelling met 250 materialen en een lezingenprogramma met 50 sprekers staat MaterialDistrict Utrecht van 6 tot en met 8 maart 2024 weer bol van de materiaalinspiratie, opnieuw in Werkspoorkathedraal Utrecht. Het evenement zet vol in op de circulaire economie.

Als toonaangevend platform voor materiaalinnovaties voor het ruimtelijk domein, is MaterialDistrict toegewijd om bezoekers de mogelijkheid te bieden nieuwe materialen en producten te zien en aan te raken, leveranciers te ontmoeten en meer te weten te komen over de nieuwste design- en duurzaamheidstrends. Het evenement is een must voor architecten en interieurontwerpers die op zoek zijn naar nieuwe materiaaloplossingen voor hun volgende projecten.

“in eerste instantie ging ik alleen ‘even’ kijken; uiteindelijk kwam ik tijd te kort”

Tim van Straten

Bezoek

Data & openingstijden MaterialDistrict Utrecht 2024

Woensdag 6 maart 2024: 10.00 – 18.00 uur
Donderdag 7 maart 2024: 10.00 – 18.00 uur
Vrijdag 8 maart 2024: 10.00 – 17.00 uur

“Inspirerende beurs die je tot nadenken zet”

Zoë Blokhuizen

Met de auto naar Werkspoorkathedraal Utrecht
We adviseren je met de fiets of OV te komen (treinstation Utrecht Zuilen). Kom je toch met de auto, dan dien je te parkeren bij P+R Transferium Leidsche Rijn Utrecht (Berlijnplein 4, 3541 CM, Utrecht), er rijdt een gratis pendeldienst van & naar Werkspoorkathedraal. Voor € 12,50 kun je bij de entree van MaterialDistrict Utrecht een uitrijkaart kopen.

Met het OV naar Werkspoorkathedraal Utrecht
Met het OV bereik je Werkspoorkathedraal het snelst wanneer je de Sprinter van NS neemt en uitstapt bij station Utrecht Zuilen. Vanaf Utrecht Centraal rijdt de Sprinter in 3 minuten naar Utrecht Zuilen. Vanaf dit station loop je in ongeveer 10 minuten richting Tractieweg 41, zoals dat is weergegeven in je routeplanner. Wanneer je bij de Werkspoorkathedraal aankomt, zie je links van je als eerste de parkeerplaats. Vanaf dit punt loop je verder rechtdoor. De entree van de evenementenhal bevindt zich aan de linkerkant aan de Tractieweg zijde.

Een andere optie is om de bus te nemen vanaf Utrecht Centraal. Lijn 5 richting Cartesiusweg vertrekt vanaf perron C3 aan de Jaarbeurszijde van Utrecht Centraal. Deze bus rijdt in ongeveer 20 minuten naar de uitstaphalte Gietijzerstraat. Vanaf deze halte loop je in ongeveer 5 minuten richting Tractieweg 41, zoals dat is weergegeven in je routeplanner. Bij de bus dien je wel rekening te houden met eventuele stakingen, deze zijn recent veel in het nieuws.

Met de fiets naar Werkspoorkathedraal Utrecht
Mocht je met de fiets naar Werkspoorkathedraal komen, dan kun je links van de parkeerplaats jouw fiets plaatsen. De entree van de evenementenhal bevindt zich aan de andere kant van de evenementenhal aan de Tractieweg zijde (zie plattegrond).

Locatie

Werkspoorkathedraal
Tractieweg 41
3534 AP Utrecht
Open in Google Maps

Werkspoorkathedraal, Utrecht