FRAME

Frame is ’s werelds meest toonaangevende interieurdesignpublicatie. Het tijdschrift heeft abonnees en leveranciers in 73 landen, evenals digitale redacteuren en vergunningen in China, Korea en Turkije. Sinds the oprichting in 1997 is het blad trouw gebleven aan zijn missie: om interieurarchitectuur op de kaart te zetten.

www.frameweb.com

ArchitectuurNL

ArchitectuurNL is een website over de wereld van de architect. Een bron van inspiratie met veel artikelen over spraakmakende architecten, unieke projecten en ondernemerschap.

www.architectuur.nl

PI

Pi is het toonaangevende tijdschrift in Nederland en België voor interieurarchitectuur en interieurproducten voor de totale projectmarkt: kantoren, horeca- en winkelinterieurs, openbare gebouwen, gebouwen in de culturele sector, de zorgsector en het onderwijs.

www.pi-online.nl

Bouwen met Staal

Dit vaktijdschrift, opgericht in 1967, verschaft nieuws en actualiteiten, evenals informatie over recente staalprojecten en (wetenschappelijke) ontwikkelingen die te maken hebben met bouwen met staal.

www.bouwenmetstaal.nl

Interieurbouw

Interieurbouw online is een onafhankelijk magazine voor interieurbouw, meubelmakers, timmerbedrijven, opleidingen en toeleveranciers in Nederland en België.

www.interieurbouwonline.nl

Vakblad Constructeur

Constructeur is hét vaktijdschrift voor engineers, werktuigbouwkundige ontwerpers en constructeurs.

www.engineersonline.nl

Dutch Design Daily

Dutch Design Daily is een online platform waarop iedere dag een nieuw actueel onderwerp getoond wordt op het brede gebied van Dutch Design, architectuur, e-culture, fotografie, grafische vormgeving, mode & textiel, product design en ruimtelijke vormgeving. Ook worden er interviews met ontwerpers getoond en is er aandacht voor onderwijs en erfgoed.

dutchdesigndaily.com

Inside Information

Vaktijdschrift over projectinrichting en (interieur)architectuur

www.insideinformation.nl

Binnenwerk

Vaktijdschrift & website over interieurbouw, standbouw en scheepsbetimmering in Nederland. Altijd het laatste nieuws en informatie over techniek en design.

www.binnenwerk-online.nl

Houtblad

Hét vaktijdschrift over hout en houtproducten. Het Houtblad laat de veelzijdigheid zien van hout en de talloze mogelijkheden die dit materiaal biedt. Het vakblad informeert over architectuur, constructieve en bouwfysische aspecten, ontwikkelingen in duurzaamheid, certificering en toekomstige bouw.

www.houtwereld.nl

Bouwwereld

Bouwwereld combineert de wereld van architecten en bouwkundigen. Het magazine beschrijft projecten en voegt daar de mens achter de projecten aan toe. Belicht wordt hoe verschillende disciplines in de bouw samenwerken en hoe zij een project hebben gerealiseerd.

www.bouwwereld.nl

Biobased Press

We willen ontdekken hoe een duurzame samenleving eruit ziet door de actuele ontwikkelingen onder de aandacht te brengen.

www.biobasedpress.eu

Innovatieve Materialen

Innovatieve Materialen is een vakblad over nieuwe, duurzame en/of veelbelovende materialen voor de bouw en GWW-sector. Innovatieve Materialen gaat over nieuwe ontwikkelingen op het gebied van bouwmaterialen, variërend veiligheidseisen tot de meest economische keuze, van esthetiek tot carbon footprint.

www.innovatievematerialen.nl

Facade360

Facade360 heeft een uniek bereik in Nederland & België onder beslissers op het gebied van gevelbouw. Breng uw expertise, knowhow, projecten en producten onder de aandacht via onze crossmediale mogelijkheden!

www.facade360.nl

BNA (Branchevereniging Nederlandse Architectenbureaus)

De BNA is een netwerk dat modern, creatief ondernemerschap bevordert. Met de drijvende kracht achter de kracht van architectuur voor de leefomgeving. Ongeveer 1200 architectenbureaus zijn verbonden met de BNA.

www.bna.nl

BNI (Beroepsvereniging Nederlandse interieurarchitecten)

BNI is de beroepsvereniging Nederlandse interieurarchitecten. Het doel van de organisatie is Nederlandse interieurarchitecten aan te moedigen en te promoten, zowel in binnen- als buitenland.

www.bni.nl