MaterialDistrict Utrecht (voorheen Material Xperience) is hét toonaangevende materiaalinnovatie-evenement voor R&D- en designprofessionals. De volgende editie vindt plaats in 2023, datum en locatie volgen.

 

Ontmoeting is de basis van zakendoen. Maar waar ontmoet je R&D- en designprofessionals die jullie materiaal voor hun volgende project voorschrijven? MaterialDistrict Utrecht (voorheen Material Xperience) is het enige jaarlijkse evenement in Nederland dat materiaalfabrikanten en voorschrijvers van materialen uit alle sectoren van de ruimtelijke vormgeving (interieur, architectuur, tuin & landschap, leisure, meubel & interieurbouw en tentoonstelling, stage & decor) bij elkaar brengt. Als exposant is een geweldige ervaring en contact met een gevarieerd en relevant publiek gegarandeerd. Het concept is uniek: jullie hebben het gemak van een compleet pakket met een bewezen resultaat met diverse deelnamemogelijkheden voor elk budget. Voor meer informatie en prijzen kun je hier de brochure downloaden.

 

De volgende editie van MaterialDistrict Utrecht vindt plaats in 2023, datum en locatie volgen. Het evenement trekt een gevarieerde mix aan bezoekers; gerenommeerde (design)bureaus, (interieur)architecten, R&D- en designprofessionals, voorschrijvers, studenten, brand managers, inkopers en andere materiaalprofessionals uit de wereld van ruimtelijke vormgeving.

 

Het aantal exposanten van MaterialDistrict Utrecht 2023 groeit snel, dus boek snel je stand en mis het niet!