Waarom deelnemen?

Het ultieme event voor materiaalfabrikanten

MaterialDistrict Utrecht (voorheen Material Xperience) is hét toonaangevende materiaalinnovatie-evenement voor R&D- en designprofessionals. De volgende editie vindt plaats op 12, 13 & 14 maart 2025 in Werkspoorkathedraal Utrecht.

Ontmoeting is de basis van zakendoen. Maar waar ontmoet je R&D-en designprofessionals die jullie materiaal voor hun volgende project voorschrijven? MaterialDistrict Utrecht is het enige jaarlijkse evenement in Nederland dat materiaalfabrikanten en voorschrijvers van materialen uit alle sectoren van de ruimtelijke vormgeving (interieur, architectuur, tuin & landschap, leisure, meubel & interieurbouw en tentoonstelling, stage & decor) bij elkaar brengt.

“Deze beurs heeft
mij echt grote opdrachten gebracht”

Lisanne Kamphuis
Sustaign

“In vergelijking met andere beurzen die ik gedaan heb, zie je dat deze er echt met kop en schouders bovenuit springt”

Jeroen van den Berg
Duracryl Global Flooring

UNIEK CONCEPT

Als exposant is een geweldige ervaring en contact met een gevarieerd en relevant publiek gegarandeerd. Het concept is uniek: jullie hebben het gemak van een compleet pakket met een bewezen resultaat met diverse deelnamemogelijkheden voor elk budget.

Deelnamemogelijkheden

Het professionele team van MaterialDistrict is nauw betrokken bij elke exposant. We gaan ervoor dit jullie beste eventervaring ooit te maken. Wij verzorgen vrijwel alles voor jullie; de basisstandconstructie inclusief jullie bedrijfsnaam, cross-mediale promotie van jullie noviteit(en) voor, tijdens en na het event en de catering voor jullie standbemanning. Om het aantal bezoekers bij jullie stand te maximaliseren, staan onze ontwerpers kosteloos tot jullie beschikking voor het ontwerpen van een succesvol standconcept waarbij optimaal gebruik wordt gemaakt van de aantrekkingskracht van jullie materialen. Klik hier voor de deelnamemogelijkheden.

Word Innovation Partner

Om te zorgen dat zoveel mogelijk ontwerpers in aanraking komen met duurzame materiaaloplossingen voor de gebouwde en ingerichte omgeving, biedt MaterialDistrict zowel grote als kleine bedrijven die duurzame (materiaal)innovaties hebben ontwikkeld de kans zich extra te profileren tijdens MaterialDistrict Utrecht 2025, (Werkspoorkathedraal, Utrecht) door mee te doen als Innovation Partner.

Bezoekersprofiel

De volgende editie van MaterialDistrict Utrecht vindt plaats van 12 tot en met 14 maart 2025 in Werkspoorkathedraal Utrecht. Het evenement trekt een gevarieerde mix aan bezoekers; gerenommeerde (design)bureaus, (interieur) architecten, R&D- en designprofessionals, voorschrijvers, studenten, brandmanagers, inkopers en andere materiaalprofessionals uit de wereld van ruimtelijke vormgeving.
Klik hier voor het volledige bezoekersprofiel.

Contact

Wij helpen materiaalfabrikanten, materiaalontwerpers en kennisinstellingen graag met het in contact komen met voorschrijvers. Is materiaalinnovatie top of mind in jouw bedrijf en zijn (interieur)architecten een belangrijke doelgroep voor jullie? Neem dan contact met ons op! We leggen je graag persoonlijk uit wat MaterialDistrict voor jouw bedrijf kan bereiken.

“Tot mijn grote vreugde zijn de mensen uit de doelgroep waar wij ons op richten in grote getale op deze editie gekomen”

Hajo Reinders
Pretty Plastic

Interesse in deelname?

Interesse om als exposant deel te nemen aan hét materialenevenement voor (interieur)architecten en R&D-professionals? Druk op onderstaande knop voor de deelnamemogelijkheden of neem contact op met Jeroen van Oostveen (jeroen@materialdistrict.com / +31 (0)20 71 30 641)