Waarom deelnemen?

Het ultieme event voor materiaalfabrikanten

MaterialDistrict Utrecht (voorheen Material Xperience) is hét toonaangevende materiaalinnovatie-evenement voor R&D- en designprofessionals. De volgende editie vindt plaats op 6, 7 & 8 maart 2024 in Werkspoorkathedraal Utrecht.

Ontmoeting is de basis van zakendoen. Maar waar ontmoet je R&D-en designprofessionals die jullie materiaal voor hun volgende project voorschrijven? MaterialDistrict Utrecht is het enige jaarlijkse evenement in Nederland dat materiaalfabrikanten en voorschrijvers van materialen uit alle sectoren van de ruimtelijke vormgeving (interieur, architectuur, tuin & landschap, leisure, meubel & interieurbouw en tentoonstelling, stage & decor) bij elkaar brengt.

“MATERIALDISTRICT IS HÉT PLATFORM WAAROP JE DIRECT IN CONTACT KOMT MET VOORSCHRIJVERS”

VICTOR FRANKE
RELIUS BENELUX

“DEZE BEURS DRAAGT BIJ AAN HET VERSTERKEN VAN ONZE IDENTITEIT: INNOVEREN EN TOEPASSEN”

Samira Boon
Studio Samira Boon

UNIEK CONCEPT

Als exposant is een geweldige ervaring en contact met een gevarieerd en relevant publiek gegarandeerd. Het concept is uniek: jullie hebben het gemak van een compleet pakket met een bewezen resultaat met diverse deelnamemogelijkheden voor elk budget.

Deelnamemogelijkheden

Het professionele team van MaterialDistrict is nauw betrokken bij elke exposant. We gaan ervoor dit jullie beste eventervaring ooit te maken. Wij verzorgen vrijwel alles voor jullie; de basisstandconstructie inclusief jullie bedrijfsnaam, cross-mediale promotie van jullie noviteit(en) voor, tijdens en na het event en de catering voor jullie standbemanning. Om het aantal bezoekers bij jullie stand te maximaliseren, staan onze ontwerpers kosteloos tot jullie beschikking voor het ontwerpen van een succesvol standconcept waarbij optimaal gebruik wordt gemaakt van de aantrekkingskracht van jullie materialen. Klik hier voor de deelnamemogelijkheden.

Word Innovation Partner

Om te zorgen dat zoveel mogelijk ontwerpers in aanraking komen met duurzame materiaaloplossingen voor de gebouwde en ingerichte omgeving, biedt MaterialDistrict zowel grote als kleine bedrijven die duurzame (materiaal)innovaties hebben ontwikkeld de kans zich extra te profileren tijdens MaterialDistrict Utrecht 2024, (Werkspoorkathedraal, Utrecht) door mee te doen als Innovation Partner.

  • deelnemen

Bezoekersprofiel

De volgende editie van MaterialDistrict Utrecht vindt plaats van 6 tot en met 8 maart 2024 in Werkspoorkathedraal Utrecht. Het evenement trekt een gevarieerde mix aan bezoekers; gerenommeerde (design)bureaus, (interieur) architecten, R&D- en designprofessionals, voorschrijvers, studenten, brandmanagers, inkopers en andere materiaalprofessionals uit de wereld van ruimtelijke vormgeving.
Klik hier voor het volledige bezoekersprofiel.

Contact

Wij helpen materiaalfabrikanten, materiaalontwerpers en kennisinstellingen graag met het in contact komen met voorschrijvers. Is materiaalinnovatie top of mind in jouw bedrijf en zijn (interieur)architecten een belangrijke doelgroep voor jullie? Neem dan contact met ons op! We leggen je graag persoonlijk uit wat MaterialDistrict voor jouw bedrijf kan bereiken.

“HIER VINDEN WE DOELGROEPEN DIE WE ZELF NIET KUNNEN BEREIKEN”

MICHEL VAN DEN GOORBERGH
KAYDEN STONE & CERAMICS

Interesse in deelname?

Interesse om als exposant deel te nemen aan hét materialenevenement voor (interieur)architecten en R&D-professionals? Druk op onderstaande knop voor de deelnamemogelijkheden of neem contact op met Jeroen van Oostveen (jeroen@materialdistrict.com / +31 (0)20 71 30 641)