Mediapartners

ArchitectuurNL

ArchitectuurNL is een website over de wereld van de architect. Een bron van inspiratie met veel artikelen over spraakmakende architecten, unieke projecten en ondernemerschap.

www.architectuur.nl

PI

Pi is het toonaangevende tijdschrift in Nederland en België voor interieurarchitectuur en interieurproducten voor de totale projectmarkt: kantoren, horeca- en winkelinterieurs, openbare gebouwen, gebouwen in de culturele sector, de zorgsector en het onderwijs.

www.pi-online.nl

Bouwen met Staal

Dit vaktijdschrift, opgericht in 1967, verschaft nieuws en actualiteiten, evenals informatie over recente staalprojecten en (wetenschappelijke) ontwikkelingen die te maken hebben met bouwen met staal.

www.bouwenmetstaal.nl

Interieurbouw

Interieurbouw online is een onafhankelijk magazine voor interieurbouw, meubelmakers, timmerbedrijven, opleidingen en toeleveranciers in Nederland en België.

www.interieurbouwonline.nl

Dutch Design Daily

Dutch Design Daily is een online platform waarop iedere dag een nieuw actueel onderwerp getoond wordt op het brede gebied van Dutch Design, architectuur, e-culture, fotografie, grafische vormgeving, mode & textiel, product design en ruimtelijke vormgeving. Ook worden er interviews met ontwerpers getoond en is er aandacht voor onderwijs en erfgoed.

www.dutchdesigndaily.com

Binnenwerk

Vaktijdschrift & website over interieurbouw, standbouw en scheepsbetimmering in Nederland. Altijd het laatste nieuws en informatie over techniek en design.

www.binnenwerk-online.nl

Houtblad

Hét vaktijdschrift over hout en houtproducten. Het Houtblad laat de veelzijdigheid zien van hout en de talloze mogelijkheden die dit materiaal biedt. Het vakblad informeert over architectuur, constructieve en bouwfysische aspecten, ontwikkelingen in duurzaamheid, certificering en toekomstige bouw.

www.hethoutblad.nl

Bouwwereld

Bouwwereld combineert de wereld van architecten en bouwkundigen. Het magazine beschrijft projecten en voegt daar de mens achter de projecten aan toe. Belicht wordt hoe verschillende disciplines in de bouw samenwerken en hoe zij een project hebben gerealiseerd.

www.bouwwereld.nl

Biobased Press

We willen ontdekken hoe een duurzame samenleving eruit ziet door de actuele ontwikkelingen onder de aandacht te brengen.

www.biobasedpress.eu

Engineersonline.nl

Engineersonline.nl is sinds 1997 het grootste online platform voor Nederlandstalige engineers. Dagelijks blijven engineering professionals gratis en gemakkelijk op de hoogte van het laatste nieuws.

www.engineersonline.nl

TEGEL TOTAAL

Al 20 jaar hét vakblad op het gebied van keramische afwerkingen. Het bevat een mix van projecten, beursverslagen, showrooms, interviews en technische kennis. Het laat zie hoe de tegelwereld een van de meest vooruitstrevende is in design en duurzaamheid.

www.tegeltotaal.com

Innovatieve Materialen

Innovatieve Materialen is een vakblad over nieuwe, duurzame en/of veelbelovende materialen voor de bouw en GWW-sector. Innovatieve Materialen gaat over nieuwe ontwikkelingen op het gebied van bouwmaterialen, variërend veiligheidseisen tot de meest economische keuze, van esthetiek tot carbon footprint.

www.innovatievematerialen.nl

BNA

De BNA (Branchevereniging Nederlandse Architectenbureaus) is een netwerk dat modern, creatief ondernemerschap bevordert. Met de drijvende kracht achter de kracht van architectuur voor de leefomgeving. Ongeveer 1200 architectenbureaus zijn verbonden met de BNA.

www.bna.nl

BNI

BNI is de beroepsvereniging Nederlandse interieurarchitecten. Het doel van de organisatie is Nederlandse interieurarchitecten aan te moedigen en te promoten, zowel in binnen- als buitenland.

www.bni.nl