Mediapartners

Archicomm

Archicomm is een communicatieplatform met vakinformatie voor en door architecten (incl. interieur- en landschapsarchitectuur), bestekschrijvers, bouwkundigen en adviesbureaus. Aan de hand van projecten, producten, innovaties, duurzaamheid & circulariteit, interieur en exterieur is deze vakinformatie daarnaast ook relevant voor iedereen die zich in dit vakgebied bevindt.

www.archicomm.nl

ArchitectuurNL

ArchitectuurNL is een website over de wereld van de architect. Een bron van inspiratie met veel artikelen over spraakmakende architecten, unieke projecten en ondernemerschap.

www.architectuur.nl

Binnenwerk

Binnenwerk is een platform voor en door professionals in de interieurbouwbranche. In de breedste zin van het woord. Het richt zich tot interieurbouwbedrijven, standbouwers, interieurarchitecten, advies- en ontwerpbureaus, projectinrichters, wand- en vloerdecoratiebedrijven en overige fabrikanten en toeleveranciers voor de interieurbouw.

www.binnenwerk-online.nl

Biobased Press

We willen ontdekken hoe een duurzame samenleving eruit ziet door de actuele ontwikkelingen onder de aandacht te brengen.

www.biobasedpress.eu

BNA

De BNA (Branchevereniging Nederlandse Architectenbureaus) is een netwerk dat modern, creatief ondernemerschap bevordert. Met de drijvende kracht achter de kracht van architectuur voor de leefomgeving. Ongeveer 1200 architectenbureaus zijn verbonden met de BNA.

www.bna.nl

BNI

BNI is de beroepsvereniging Nederlandse interieurarchitecten. Het doel van de organisatie is Nederlandse interieurarchitecten aan te moedigen en te promoten, zowel in binnen- als buitenland.

www.bni.nl

Bouwen met Staal

Dit vaktijdschrift, opgericht in 1967, verschaft nieuws en actualiteiten, evenals informatie over recente staalprojecten en (wetenschappelijke) ontwikkelingen die te maken hebben met bouwen met staal.

www.bouwenmetstaal.nl

Bouwwereld

Bouwwereld combineert de wereld van architecten en bouwkundigen. Het magazine beschrijft projecten en voegt daar de mens achter de projecten aan toe. Belicht wordt hoe verschillende disciplines in de bouw samenwerken en hoe zij een project hebben gerealiseerd.

www.bouwwereld.nl

Dutch Design Daily

Dutch Design Daily is een online platform waarop iedere dag een nieuw actueel onderwerp getoond wordt op het brede gebied van Dutch Design, architectuur, e-culture, fotografie, grafische vormgeving, mode & textiel, product design en ruimtelijke vormgeving. Ook worden er interviews met ontwerpers getoond en is er aandacht voor onderwijs en erfgoed.

www.dutchdesigndaily.com

Engineersonline.nl

Engineersonline.nl is sinds 1997 het grootste online platform voor Nederlandstalige engineers. Dagelijks blijven engineering professionals gratis en gemakkelijk op de hoogte van het laatste nieuws.

www.engineersonline.nl

Gevelbouw

Gevelbouw is een onafhankelijk platform voor Nederland en Vlaanderen dat al bijna twee decennia de gevelbouw belicht in al zijn facetten, zowel vanuit het perspectief van de ontwerper, de adviseurs als van de uitvoerende dak- en gevelbouwer. Projecten, innovatieve ontwikkelingen, trends, kortom alles wat te maken heeft met dak- en gevelbouw, komt aan bod.

www.gevelbouw.info

Houtblad

Hét vaktijdschrift over hout en houtproducten. Het Houtblad laat de veelzijdigheid zien van hout en de talloze mogelijkheden die dit materiaal biedt. Het vakblad informeert over architectuur, constructieve en bouwfysische aspecten, ontwikkelingen in duurzaamheid, certificering en toekomstige bouw.

www.hethoutblad.nl

Innovatieve Materialen

Innovatieve Materialen is een vakblad over nieuwe, duurzame en/of veelbelovende materialen voor de bouw en GWW-sector. Innovatieve Materialen gaat over nieuwe ontwikkelingen op het gebied van bouwmaterialen, variërend veiligheidseisen tot de meest economische keuze, van esthetiek tot carbon footprint.

www.innovatievematerialen.nl

Interieurbouw

Interieurbouw online is een onafhankelijk magazine voor interieurbouw, meubelmakers, timmerbedrijven, opleidingen en toeleveranciers in Nederland en België.

www.interieurbouwonline.nl

PI

Pi is het toonaangevende tijdschrift in Nederland en België voor interieurarchitectuur en interieurproducten voor de totale projectmarkt: kantoren, horeca- en winkelinterieurs, openbare gebouwen, gebouwen in de culturele sector, de zorgsector en het onderwijs.

www.pi-online.nl

TEGEL TOTAAL

Al 20 jaar hét vakblad op het gebied van keramische afwerkingen. Het bevat een mix van projecten, beursverslagen, showrooms, interviews en technische kennis. Het laat zie hoe de tegelwereld een van de meest vooruitstrevende is in design en duurzaamheid.

www.tegeltotaal.com