Home/Promo

Promo

We hopen net als voorgaande jaren op een grote toeloop van publiek, de marketinginspanningen van al onze exposanten zijn daarin cruciaal. Want hoe meer we met z’n allen doen om bezoekers naar MaterialDistrict Utrecht te trekken, hoe groter ook jouw succes zal zijn!

Ter promotie van MaterialDistrict Utrecht hebben we speciale banners voor je klaar gezet die je op je website, in je nieuwsbrief en in je e-mailhandtekening kan plaatsen.

Download de banners in verschillende formaten. Gebruik jullie eigen registratielink als link achter de banners zodat jullie relaties MaterialDistrict Utrecht gratis kunnen bezoeken. Jullie eigen registratielink is te vinden in de exposantenportal.

En zet vooral ook je digitale marketingkanalen in, je zult versteld staan hoeveel mensen zich via een nieuwsbrief of social media-bericht registreren.

vragen?

Het antwoord op al je vragen over de beurs vind je in het online Exposantenhandboek. We willen je vragen het handboek te lezen, in ongeveer tien minuutjes ben je helemaal op de hoogte. Heb je toch nog een vraag? Neem dan contact met ons team op via info@materialdistrict.com. Houd er in dat geval wel rekening mee dat vanwege de grote drukte onze responstijd soms wat langer is dan je van ons gewend bent.